مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

با سلام
اینجانب ضامن شخصی شدم برای مرخصی از زندان شخص مورد نظر بعد از مرخصی به زندان بازنگشت اما در حال حاضر زندانی ندارد. و فقط بخاطر رد مال باید داخل زندان باشد در سال 97 دادستان دستور قرار ضبط وثیقه رو صادر کرد اما در این مدت درخواست اعسار دادیم که در سال 98 اعسار پذیرفته شد و همچنین غیبتهای فرد مورد نظر به جریمه نقدی تبدیل شد در حال حاضر با وجود حکم قطعی اعسار و حکم بخشش غیبتها قاضی اجرایی احکام حکم اعسار را اجرا نمی کند و میگوید که باید وثیقه به نفع شاکی ضبط شود
وثیقه یکبار به مزایده گذاشته شد اما برنده ای نداشت و چون چند مورد تخلف در مزایده وجود داشت مزایده تجدید شد در حال حاضر در مرحله کارشناسی ملک هستیم و قاضی اجرایی احکام میگوید تنها راه اینکه بتوانیم جلوی مزایده را بگیریم این است که ماده و قانونی جهت رفع قرار و یا نقض قرار پیدا کنیم در صورت امکان اگر برای مشکل پیش آمده فوق راه حل و یا قانون و ماده ای جهت رفع و یا نقض قرار صادره از سوی دادستان وجود دارد لطفا اینجانب را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر از جنابعالی.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

وثیقه شما برای مرخصی بوده نه رد مال ..نزد رییس مجتمع بروید