مشاوره حقوقی رایگان - تمکین خاص

سلام تمکین خاص و عام دقیقا به چه معناسست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تمکین عام یعنی گوش به حرف بودن
تمکین خاص یعنی پذیرش رابطه جنسی با همسر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تمکین خاص مربوط به روابط زناشویی بین زوجین است که زن باید به تکلیف روابطه زناشویی عمل کند.
تمکین عام یعنی اینکه زن در منزلی که زوج تهیه کرده زندگی کنه و امور زندگی با زوج همکاری کنه و به حرف او گوش کنه.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
تمکین خاص آن است که زن نزدیکی با شوهر را پذیرفته و جز در مواردي که مانع موجهی داشته باشد از برقراري رابطه جنسی با او سرباز نزند. تمکین به معنی عام آن است که زن وظایف خود را نسبت به شوهر انجام دهد و از او در حدود قانون و عرف اطاعت نماید مانند سکونت در منزلی که شوهر انتخاب کرده ، عدم خروج از منزل بدون اجازه از شوهر و حسن معاشرت با شوهر که عبارتست از خوش رفتاری با شوهر و رعایت نظافت و آرایش خود برای شوهر ؛ به نحوی که زمان ، مکان و شرایط خانوادگی به آنها اجازه داده است و .....