مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ ارزش ملک

شخصی ملکی رو به صوت وکالتی خریداری کرده و عینا همون وکالت نامه رو انتقال داده به شخص دیگه بعد از 7 ماه الان بعد از 6 سال ستاد فرمان امام گفته ملک توقیف شده است شخص دوم شکایت کرده که مبلغ ارزش ملک رو بگیره قرارداد مال سال 78 است می تونه بگیره این مبلغ ارزش ملک رو؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلایل و مدارک بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر مورد معامله مستحق للغیر باشد در این صورت خریدار می تواند دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهد و طبق نظر کارشناس قیمت ملک را از شما بگیرد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی دارد اگر در حین انتقال ملک دیگری بوده وشما جاهل به این موضوع بله می توانید