مشاوره حقوقی رایگان - آیا در قانون برای پارک کردن در کوچه های باریک عرض خاصی مشخص شده است؟

در کوچه ما که یک بن بست می باشد قسمتی از کوچه عرضی کمتر از 4 متر دارد و برخی از همسایگان خودرو خود را در این قسمت از کوچه پارک می کنند که باعث می شود هنگام خروج خودرو ما و دیگر همسایگان از این قسمت از کوچه با مشکل رو به رو شویم و به سختی رد شویم و برای ماشین هایی که عرضی بیشتر داشته باشد اصلا رد شدن امکان پذیر نباشد. آیا قانونا می توان اقدامی جهت جلوگیری از پارک کردن خودرو در آن قسمت از کوچه کرد؟ یا می توان از راهنمایی رانندگی درخواست نصب تابلو پارک ممنوع برای آن قسمت از کوچه کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق شهرداری ابتدا کارشناشی کنید سپس پیگیری نمایید