مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایای ضایع شده بابت بیماری و معافیت حین خدمت سربازی

سلام و درود
من در تاریخ 1378/08/02 به خدمت مقدس سربازی در نیروی زمینی سپاه پاسداران اعزام و پس از گذراندن دوره اموزشی کرمانشاه در دیماه همان سال به لشکر 19 فجر شیراز جهت خدمت معرفی شدم.
از انجا که در مدت اموزش به علت سرمای شدید دچار سرما خوردگی شدم چندین نوبت به بهداری مرکز اموزش مراجعه و بهداری به تحویل چند عدد قرص سرماخوردگی بسنده کرد و از معرفی و اعزام به بیمارستان کوتاهی نمودند نهایتا پس از چندین ماه در حین خدمت مقدس سربازی و به تشخیص متخصصین بهداری لشکر باعث نابودی هر دو کلیه و منجر به دیالیز گردید.
با توجه به قوانین زمان خدمت و قوانین موجود زمان حال نسبت به کسورات حقوق ( بیمه، بازنشستگی و بیمه مازاد) کسر شده که در فیش حقوقی مربوطه منعکس می باشد و همچنین تعهد هر سازمان نسبت به نیروی انسانی شاغل در مجموعه که رکن و سرمایه اصلی هر سازمان نیروی انسانی ان سازمان می باشد، به حداقل تعهدات سازمانی خود عمل ننموده، بلکه اینجانب را جهت تسویه حساب با سازمان(پادگان) هدایت و اعمال نتیجه نموده است.
لذا با توجه به اینکه در مدتی که در حال خدمت بوده‌ام حق مسلم بنده در خصوص مشکلاتی که سلامت جسمانی بنده را تحت تاثیر قرار داده، تضییع گردیده است :
آیا اکنون بعد از گذشت حدود 24 سال قابل پیگیری می باشد ؟
در صورت مثبت بودن جواب از کجا و چگونه باید شروع کنم؟
ممنون و سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد