مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه همسایه فضول

سلام و خسته نباشید خدمت شما. خونه ما ویلایی هست و داخل حیاط ما حدود 1 ساله گربه اومده و بچه به دنیا آورده و من موقعی که متوجه شدم اوضاع این حیوونا خیلی بد بود و طبق انسانیت این حیوونارو بهشون رسیدگی کردم و از مرگ نجاتشون دادم. الان که از این موضوع 1 سال میگذره بعضی وقتا توی حیاط ما یا حتی آپارتمانای دورمون گربه ها باهم دعوا میکنن و غریضه این حیواناته مسلما.
الان دومین بار هست که یکی از همسایه های آپارتمان مجاور زمانی که این حیوونا باهم دعوا میکنن شروع میکنه به فحاشی به من. دفعه اصلا اهمیتی ندادم چون ماتوی این محل عضو خانواده های خیلی خیلی قدیمی هستیم نشنیده گرفتم.
امروز دوباره این حیوان ها دعواشون شد من رفتم که فراریشون بدم باز هم این همسایه شروع به فحاشی و نفرین های خیلی بد کرد و من ایندفعه برخورد کردم و به محض شنیدن صدای من کلا صدایی ازش بیرون نیومد.
الان میخواستم ببینم این همسایه حق دخالت کردن توی کار من داره شاید من بخوام پلنگ نگهداری کنم؟؟ با اینکه من خونم ویلاییه و هیچ همسایه ای ندارم!!!
و اینکه شکایت کنم ازشون بابت فحاشی و نفرین هایی که کرده توی دادگاه محکوم میشه!؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب

اشخاص نمی‌توانند هر حیوانی را که می‌خواهند نگه دارند

همسایگان نیز می‌توانند تحت عنوان بهداشت عمومی شکایت کنند

اما با توجه به توضیحات شما شما تا الان هیچ جرمی مرتکب نشده‌اید می‌توانید از طرف مقابل شکایت نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید جزئیات بررسی شود تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید