مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی همسایه

سلام ما در طبقه دوم آپارتمان 24 واحدی زندگی می‌کنیم همسایه طبقه پایین ما تازه اومده و حدودا یک ماه و نیمه حتی به راه رفتن ما هم حساس و بی دلیل شروع میکنه به فحاشی و فحش های ناموسی خیلی ناسزا میده و بنده که یک خانم هستم به مردهای دیگر نسبت میده الان به دلیل فحش های زیادش دیگه آرامش برای ما نگذاشته و هر روز فرزندم رو از صبح تا شب میفرستمش خونه ی مادرم و تنها دلیل برخی همسایه ها این که اون یک پیرزن و قرص اعصاب مصرف میکند در صورتی که طرف ماشین دارد و تنها تمام کارهای اداری اش رو انجام میده به نظرتون چیکار میتونم بکنم که با کمترین هزینه مشکلم حل بشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان توهین و فحاشی فیلم بگیرید و با عنوان توهین و فحاشی و مزاحمت ملکی شکایت کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید علیه ایشان به جرم فحاشی شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید دلایل و مستندات جمع آوری نمایید و سپس تحت عنوان توهین شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر توهین کرد استشهاد محلی تهیه کن شکایت کن

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر اجاره است تخلیه، در غیر اینصورت شکایت توهین و ...