مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت همسایه

سلام. ببخشین که متن طولانیه
بنده نزد پدرم مغازه مون رو میگردونیم، یک مغازه ای هم روبروی ماست که چند سالی میشه تغییر شغل به صنف ما دادن. ما به دلیل مشتری داری الحمد الله فروش خوبی داریم اما اونها (که آنها هم پدر و پسر هستند و در همه نوع لات بودن تخصص دارند) به دلیل رفتار بد با مشتری الان دیگه تقریبا هیچ فروشی ندارند، به همین دلیل پسره سر دشمنی با ما باز کرده و انواع مختلف اذیت کردن، اهانت و ... رو انجام میده (صبح تا شب چشمش به مغازه ماست و یک دوستی هم داره که اونو دعوت میکنه تا از من باهاش حرف بزنه و به من نگاه کنن و با صدای بلند بخندن یعنی یک روانی به تمام) حتی یکبار با صدای بسیار بلند فحش داده (البته فحش رو همیشه میدن اما اینبار بسیار آشکارا بود) که بعد از پیگیری بنده پدرم پیش وکیل رفت که وکیل گفته بود شاهد میخوان که پدر بنده گفته بود همسایه ها شاهد نمیشن. البته خود من هم رفتم پیش وکیل و ایشون پیشنهاد دادن که دو نفر دوست دعوت کنم و بعد اون روانی رو تحریک کنم تا فحش بده تا اونها شاهد باشن اما این مسئله عملی نیست چون وقتی آدم پیش منه اون روانی خفه میشه ضمنا وکیل گفت فقط جریمه دولتی داره. لازم به ذکر که طرف مقابل مشمول غایب هست که البته اقدام برای این مسئله هم کارساز نبوده. ضمنا ریش سفیدانه هم کارساز نبوده همینطور با بی توجهی هم طرف ول کن نیست. به دلیل اعصاب خورد کنی من به فکر تغییر شغل هستم که باعث ناراحتی خانواده هم خواهد شد. خواهشا راهکار قانونی، حقوقی یا توصیه ای دارین بفرمایین.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به هر حال برای شکایت توهین و فحاشی باید شهود داشته باشید فیلم بگیرید صدایش را ضبط کنیدپیامک داشته باشید مدارک و اماراتی از این دست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال برای اثبات ادعای خود باید دلیل ارائه دهید