مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با رضایت

با سلام
با دختری با اجازه مادرش و خاله هاش در ارتباط بودم و قصد ازدواج داشتیم
بعد فهمیدم بهم خیانت کرده و تصمیم ب جدایی گرفتیم حالا بعد از یه سال اومده شکایت کرده ک فیلم و عکس دارم ک باهم رابطه جنسی داشتیم
و اول رابطه گفته نامه ارتجاعی دارم و باهم رابطه داشتیم و حالا پزشک قانونی زده حلقوی ساده هست و دختره باکره نیست ک متوجه شدم قبل از من با کسی دیگه داشته
اول اینکه حکم دادگاه چیه؟
و اینکه میگه اگه رابطه نامشروع هم بزنن میام محل کارت شکایت میکنم ک مجبور شی بهام ازدواج کنی یا پول بالا بهم بدی..حالا واسه کارم ک کارمندم مشکلی پیش میاد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما وکیل بگیرید تا از شما دفاع مناسب صورت پذیرد

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اولا ما که قاضی پرونده نیستیم تا خدمت شما اعلام کنیم رای چی هست
ثانیا باید منتظر بررسی بمانید و از خودتان دفاع کنید تا اثبلت کنید با رضایت بوده تا مهر المثل و ارش البکاره تعلق نگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر رابطه نامشروع ثابت شود هر کدام ‌90 ضربه شلاق حدی می خورید و اخراج از محل کار