مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سرقت

با سلام بنده دو ماه پیش موتورم رو به سرقت بردند و حدود یک ماه پیش توسط پلیس کشف شد و رفتم گرفتمش وقتی رفتم برای گرفتن موتور گفتن که دزد رو هم گرفتیم و الان تو بازداشتگاه هست
حالا که یک ماه از پیدا شدن موتورم گذشته هنوز هیچ خبری نشده که الان دزد کجاست یا..... و الان کی باید خسارت من رو بده چون دزد با موتور تصادف کرده و موتور حدود یک و نیم میلیونی خرج برداشته
میخواستم بگم که الان من باید چیکار کنم که خسارتم رو بگیرم ؟ از کی باید بگیرم؟؟؟
لطفا جواب بدید،ممنون

پاسخ ها :

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

خب اول باید شکایتی که کردین پیگیری کنید در چه مرحله ای هست بعد اگر در دادسرابود بعد از کیفرخواست و قبل از جلسه اول دادخواست ضرر و زیان به همون شعبه دادگاه بدیک اگرم رای صادر شده دادخواست ضرر زیان باید ثبو کنید با استفاده از اون رای