مشاوره حقوقی رایگان - عدم امکان حضور در جلسه رسیدگی در دادگاه

با سلام و وقت بخیر
برای بنده ابلاغ اخطاريه/احضاريه حضور در جلسه رسيدگي بدلیل تصادفی که داشتم و مقصر بودم و خواهان درخواست خسارت بیشتر خودرویش را دارد (شامل افت قیمت و خسارت بیش از آنچه که بیمه داد). ولی متاسفانه بدلیل ماموریت کاری در آن تاریخ در استان دیگری امکان حضور ندارم.
خواستم ببینم آیا اگر حضور پیدا نکنم تبعاتی برایم دارد؟ آیا می توانم درخواستم را بنویسم و نظرم را راجع به پرونده بگویم و لایحه ای بفرستم و دیگر حضور نداشته باشم؟ و یا میتوانم برادرم را به جای خود بفرستم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در جلسه رسیدگی حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
و اگر امکان حضور وجود ندارد می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص خسارت وارد شده به ماشین شما نگران نباشید بیمه شما تا سقف تعهدات مطابق رای دادگاه می‌بایست بپردازد

اما در خصوص افت قیمت قضیه کمی متفاوت است افت قیمت بر عهده راننده مقصر است