مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه کیفری در مورد ترک انفاق

سلام وقت بخیر
همسر بنده حدود یک سال است ترک منزل کرده و تمکین نکرده و در این مدت بنده برای نفقه ایشان شماره کارت خواستم ندادن و الان زمان رسیدگی در دادگاه کیفری گرفته امکان دارد برام حکم زندان داده بشه یا اگر حاضر به پرداخت نفقه معوقه داشته باشم حکم زندان ندارد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فریبا دهقانی

سرکار خانم فریبا دهقانی:

با سلام اگر مدارکی دارید که نشان می‌دهد شما از ایشان شماره کارت خواستید و ایشان خودشان هم کاری نکرده به دادگاه کیفری ارائه دهید و همچنین می‌توانید هم اکنون اظهارنامه‌ای با همین مضمون که بنده حاضر به پرداخت نفقه شما هستم و شماره کارت ارسال نمایید برایشان ارسال نمایید. در اینصورت منع تعقیب میگیرید.