مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام خدمت وکلای عزیز
من وخانمم درحال جداشدن هستیم
من خانه ای را چند ماه قبل ازازدواج خریدم و سندآنرا بعداز ازدواج درمحضر بنامم زدم.آیا خانمم میتواندنصف خانه را ازمن بگیرد؟
درضمن خانه ای دیگر دارم بدون سندرسمی آیا خانمم میتواندآنرا بخاطرمهریه توقیف کند؟
مهریه خانم 800میلیون پول است عندالاستطاعه ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

فریبا دهقانی

سرکار خانم فریبا دهقانی:

با سلام. اگر شرط تنصیف دارایی در سند ازدواج قید نشده نمیتواند. اما در هر صورت یکی از منزلهای شما رو میتونن به جهت مهریه توقیف کنن. و آن منزل دیگر جزو استثناات دین و غیرقابل توقیف میباشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد سایر موارد و اموال آری قابل توقیف می‌باشد.