مشاوره حقوقی رایگان - عدم ممنوعیت ثبت گواهینامه

سلام. خسته نباشید.من رفتم برای ثبت نام گواهینامه. گفتن شما ممنوعیت ثبت گواهینامه رانندگی دارید. رفتم پلیس راهور بخش بازرسی. شماره ملی منو زدن گفتن شما سال 97 تو بزرگراه خلاف کردید باید می‌رفتید دادسرا. و عدم حضور در دادسرا رو برام زدن. در صورتی که من اصلا پشت فرمون ننشستن تا حالا. و هیچ خودرویی هم نداشتم تا حالا. خواهشمندم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

فریبا دهقانی

سرکار خانم فریبا دهقانی:

با سلام از طریق دادسرای مذکور پیگیری و اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق پلیس راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید از طریق شعبه دادسرا پیگیری نمایید