مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مبلغ دیه

با سلام و خسته نباشید , پزشکی قانونی در گواهی نتیجه معاینات نوشته:1-کبودی شقیقه راست2-جراحت حارصه سمت چپ پیشانی و سمت چپ صورت3-جراحت دامیه سر4-کبودی و جرح حارصه پلک بالا چشم راست 5-کبودی پنجه پای راست 6-سطح جراحت همراه با کبودی ساق پای چپ 7-جرح حارصه همراه با کبودی ساق وزانوی راست 8-کبودی سمت راست گردن 9-شکستگی هر دو استخوان زند اعلی واسفل راست که جراحی شده اند 10-جراحت تمام ضخامت لاله گوش چپ 11-جراحت سمت راست پیشانی دو دامیه دارد-وطول درمان شش ماه تعیین شده و تصادف در ماه حرام بوده, لطفاً بفرمایید مبلغ دیه چقدر میشه

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
1-کبودی شقیقه راست سه هزارم دیه کامل هر هزارم دویست و هفتاد هزار تومان در سال 98هست.
2-جراحت حارصه یک درصد دیه کامل هست دومورد در صورت دارید دودرصد دیه کامل به نرخ سال 98 هر درصد دومیلیون و هفتصد هزار تومان هست.
3-جراحت دانسته سر دو درصد دیه کامل
4-کبودی سه هزارم دیه و حارصه پلک چشم یک درصد دیه
5- کبودی پنجه پای راست یک و نیم هزارم دیه
6-کبودی پای چپ یک و نیم هزارم دیه
7-جراحت حارصه ساق و زانو مجموعا یک درصد دیه کامل
8-کبودی گردن سه هزارم دیه کامل
9-شکستگی استخوان پس از التیام بسته به اینکه بطور صحیح التیام یافته یا نه مقدار دیه متفاوت می‌باشد و نیاز به اظهارنظر نهایی پزشکی قانونی در مراجعات بعدی دارد.
10-نوع جراحت لاله گوش چپ مشخص نشده احتمالا ارش دارد که در مراجعات بعدی پزشکی قانونی مشخص خواهد کرد
11-جراحت پیشانی دو دانسته یعنی چهار درصد
ماه حرام در میزان دیه شما تاثیری ندارد.