مشاوره حقوقی رایگان - وکالت مسکن مهر

سلام. سال 96یه مسکن مهرخریدیم همه فیشای واریزی بنام شوهرم هست،تا الانم شوهرم قسطاشامیده،چون شوهرم نظامی بودبخاطر یه کارایی وکالت داد به پدرشوهرم،امتیازبرق وگازنیز بنام پدرشوهرمه،حالا به اختلاف خوردیم،آیابااین مدارک وشاهدمیتونم ثابت کنم خونه بنام شوهرم هستش،میتوانم توقیف کنم بعنوان مهریه؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صرف وکالت ایجاد مالکیت نمی‌کند
به فرض که بنام همسر یا زوج باشد
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد
موضوع شما باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صرفا وکالت کاری باشد و مبایعه نامه بین آنها تنظیم نشده باشد در این صورت همسرتان مالک است.
توجه داشته باشید اگر بابت مهریه قصد توقیف آن را دارید، در صورتی که زوج صرفاً همین منزل مسکونی را داشته باشد در این صورت مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نیست.