مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام من یه محکومیت مالی داشتم که غیابی بود واخواهی زدم پذیرفته شد دوباره وقت رسیدگی‌دادن که بنده دیر رسیدم به ضررم شد اعتراض زدم رفت تجدیدنظر چندروز دیگه وقت رسیدگی حضوری دادن میخاستم بدونم با توجه‌ به اینکه قبلا اجراییه صادر شده بود و بنده جلب شده بودمو با واخواهی ازاد شده بودم اگه روز تجدید نظر همون حکم قطعی شه همون جا تو دادگاه جلب میشم یا‌ باز اجراییه صادر میشه که بتونم اعسار بزنم؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام در همان جلسه رای صادر نمیشود و در صورت تایید یا نقض حکم بدوی پرونده به دادگاه بدوی ارجاع میشود