مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با سلام
من از شخصی طلب دارم و محکوم شدن به دادن طلب
ولی ایشون معلوم نیست کجاست ولی یک ماشین در پلیس راه از سال 96 توقیف است و برای مزایده اقدام کردیم ولی به ما ندادند
گفتن اولویت با نفر اوله
حالا این نفر اول و دوم که برا بجنوردن نمیدونم چرا اصلا پیگیری نمیکنن از سال 96 تا حالا
ولی من پولم بیشتر از همه هست
و اینکه ب این پول پروندم نیاز دارم خیلی
اما گمراه شدم نمیدونم چیکار باید بکنم واقعا
چجوری بتونم بزارمش مزایده !؟ ایا میتونم منی که نفر سوم این توقیفی ماشین هستم بزارم مزایده !؟ یا راهیی هست ک بتونم خودم مزایده گذار بشم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید اساتید ?

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
درخواست اجرای مزایده بدید ، منتها مبلغ ناشی از فروش ابتدائا متعلق به نفرات اول توقیف کننده خودرو میباشد. ماده 45 اجرای احکام مدنی

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.طبق قانون اولویت با افرادی هس که زودتر ازشما توقیف کرده اند.به مزایده هم بگذارید ابتدا طلب افراد قبل از شما پرداخت میشود ودرصورتی که مازاد داشته باشد نوبت به شما میرسد.ازطریق ممنوع الخدماتی ورد یابی تلفن و...اقدام کنید