مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت اقساط خسارت تصادف خودرو

باعرض سلام و احترام خدمت شما کارشناس محترم. من خانمی 30 ساله مجرد هستم 6 ماه پیش خودرویی با ماشینم برخورد کرد طبق نظریه کارشناس 40 میلیون خسارت وارد شد 20 میلیون سقف بیمه مقصر بود مابقی هم در شورای حل اختلاف طبق نظر قاضی و بدون ادله فقط بنا به درخواست مقصر قرار شد در 5 قسط پرداخت شود و قاضی من را مجبور کرد که قبول کنم. راننده مقصر یک خانم جوان بود و شوهرش تمام مسئولیت ایشان را به عهده گرفت شوهر این خانم از آنجایی که از همان ابتدا قصد فریب بنده را داشت و حتی به مامور راهنمایی گفت من بوتیک دارم تشریف بیارید در خدمتیم و قصد تبانی داشتن ولی خداروشکر موفق نشدن من به ادعای عدم تمکن مالی آنها اطمینان ندارم و مطمئنم توانایی مالی دارند و فقط قصد اذیت و لجبازی داشت و رفتار زشت و ناپسندی داشت. من در این مدت با هزینه خودم خودرو را تعمیر کردم و فشار مالی سنگینی به من وارد شد الان پیش قسط و یکی از اقساط را پرداخت کردند ولی قسط 1 ماه را پرداخت نکردند صاحب خودرو هم مادرشوهر مقصر است و من توانایی توقیف خودرو را گویا ندارم. هفته پیش به شورا حل ..مراجعه کردم مسئول پرونده با مقصر تماس گرفت و درخواست پرداخت قسط عقب افتاده را کرد ولی بعد 1 هفته هنوز پرداخت نشده .از شما خواهش میکنم لطفا در خصوص این مشکل من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

استعلام اموال را اخذ نمایید و توقیف کنید در صورت نداشتن اموال جلب بگیرید