مشاوره حقوقی رایگان - جزای نقدی

من در سال 93 به دلیل جعل چک و بخشیدن شاکی قاضی 3 میلیون تومان جریمه کرد ولی تا کنون پرداخت نکرده ام
میخواستم بدونم اولا این مبلغ بیشتر میشه یعنی با تورم بیشتر میشه و اینکه اگر پرداخت نشه چی میشه ؟

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
مبلغ جریمه به نرخ روز نخواهد شد و قابل تقسیط هست و در صورت عدم پرداخت از یک طرف ضامن شما تحت فشار قرار خواهد گرفت و مبلغ قرار صادره از وی گرفته می شود ضمن اینکه کلیه حسابهای و اموال شما رو توقیف خواهند کرد و حتی حکم جلب شما هم رو ممکن هست صادر کنن

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر جزای نقدی پرداخت شود حبس دارد