مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام زوجه هستم یکساله که عقد کردیم و بدلیل بی توجهی و رفتار سرد همسرم میخواستم درخواست طلاق بدم.ایشون همیشه سر کوچک ترین مسئله ای رابطشونو با من قطع میکنن نه زنگ میزنن نه پیام میدن هیچ سراغی از من نمی‌گیرن.همیشه من باید غرورمو بشکنم از ایشون عذر خواهی کنم حتی اگه مقصر نباشم.از طرفی مادرشون هم در زندگیم دخالت دارن.مهریه بنده 414سکه عندالمطالبه هست.میخواستم درخواست مهریه و بعد هم درخواست طلاق بدم.میخواستم بدونم با وجود اینکه ایشون الان یکماه هست که پیداشون نیست و خبری ازشون ندارم و بدلیل بی توجهی هایی که نسبت به من دارن ،میتونم درخواست طلاق بدم؟آیا دلیل موجهی برای طلاق هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بی توجهی دلیل برای طلاق نمی باشد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
مهریه را میتوانید مطالبه نمایید .
تقاضای طلاق از سوی زوجه نیاز به دلایل قانونی و محکمه پسند دارد و این مواردی که فرمودید از نظر قانونی دلیل طلاق نیستند ، مخصوصا اینکه شما در دوران عقد هستید .