مشاوره حقوقی رایگان - طرح مجدد شکایت

باسلام. بنده دو سال پیش گوشیم دزدیده شده و دوربین در محل نبوده و علیه ناشناس در دادسرا طرح دعوا کردم ولی بدلیل عدم وجود ادله کافی قرار منع تعقیب صادر شده. بعد از گذشت 1سال از شکایت قبلی ردیابی گوشی توسط اپراتور مثبت شد و دوباره نزد دادسرا اقامه دعوای سرقت مطرح کردم و نتیجه ردیابی تحویل دادیار دادم ولی قرار منع تعقیب صادر کردند و در مهلت مقرر نتونستم اعتراض بزنم.آیا امکان شکایت مجدد وجود دارد؟

پاسخ ها :

قرار منع تعقیب سرقت شکایت مجدد سرقت گوشی سرقت گوشی سرقت قرار منع تعقیب