مشاوره حقوقی رایگان - شکایت افترا بدلیل قرار منع تعقیب

چندی پیش از منزل بنده و چهار نفر دیگر سرقت شد و با طرح شکایت و ورود آگاهی پرونده به دادیاری ارسال و پس از گذشت 2.5 سال قرار منع تعقیب بدلیل اینکه ادله ای جهت احراز و انتساب بزه وجود نداشت صادر شد.الان طرف می تواند به جرم حیثیت و افترا از بنده و شاکیان دیگر شکایت کند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود که مبنای اینکه شما اشخاصی را خود ساره معرفی کردید چه می‌باشد این خیلی مهم است چرا که اعاده حیثیت و افترا ارکانی دارد که در صورت داشتن آن جزئیات می‌تواند برای شما مشکل ساز شود و الا خیر

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که سوء نیتی از مطرح کردن شکایت نداشته باشید افترا قابل اثبات نمی‌باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید سو نیت شما در طرح شکایت ثابت شود