مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب و ارجاع به بازپرسی با یک شماره پرونده که درسامانه از محتویات چیزی ارائه نگردیده

بنده از شخصی بدلیل سرقت مستوجب تعزیر شکایت وایشان بدستور دادیار طی حکمی دستگیر شد ودرآگاهی اعتراف به بزه نمود ازآنجا که پدر متهم حاضر به پرداخت خسارت گردید درهمان اداره آگاهی رضایت وایشان آزاد گردید دادیار ازاینکه ما رضایت دادیم به شدت ناراحت شد وحدود یکسال میباشد ازماجرا گذشته والان منع تعقیب متهم صادر گردیده سوال من این میباشد آیا متهم موصوف میتواند از ما به دلیل اینکه منع تعقیب صادر شده شکایت کندبنام افترا چون درقرار صادر شده ذکرشده بدلیل رضایت شاکی ونیز غیر قابل گذشت بودن بزه، نظر به فقدان وادله کافی منع تعقیب صادر میگرددبدل پرونده جهت شناسایی سارقین درآگاهی مفتوح میباشد وکلا پرونده مختومه گردید حالاپس ازمهلت مقرر در رای صادره یک پیامک مبنی بر اینکه پرونده شما به بازپرسی شعبه یک ارجاع گردید درصورت نیاز ابلاغ میگردد
لطفا راهنمایی فرمائید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر صرف شکایت دلیل برافترا نیست او باید سو نیت شکایت کننده را اثبات کند

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

خیر صرف منع تقیب امکان شکایت افترا را ایجاد نمیکند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
خیر باید دلیل کافی داشته باشد نمیتواند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر مدارک اقرار و دریافت خسارت در آگاهی موجود است، افترا موردی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است