مشاوره حقوقی رایگان - مهرالمثل

سلام . برای کسی که زنای به عنفش در دادگاه ثابت شده و اون دختر درخواست مهرالمثل و ارش البکاره کرده تقریبا چه مبلغی میشه حدودا و تقریبی میخوام بدونم و اینکه این مبلغ رو دادگاه تعیین میکنه یا اون خانم ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
میزان مهرالمثل را کارشناس باتوجه به شخصیت وعرف و امثال اون خانم ازحیث مرتبه و شان وامثالش وتحصیلات مشخص میکند