مشاوره حقوقی رایگان - بیمه خودرو فروخته شده

سلام. من خودرو خودم رو فروختم و شش ماه از بیمه که بنام من است و ده سال تخفیف بیمه داره مونده و حالا ترسم اینه که با بیمه من تصادف کنه و تخفیف رو از بین ببره من چکار کنم تا از بیمه من استفاده نکنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند بیمه خود را سریعا پس از فک پلاک منتقل نمایید به پلاک خود و یا همسر و مادر و پدر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با مراجعه به اداره بیمه درخواست کنید تا تخفیف به خودرو فعلی شما انتقال یابد