مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک مشاع توسط محکوم علیه

با سلام. حکم خلع ید مشاعی برای منزلی که مالک چهار دانگ آن هستم و برادرم مالک دو دانگ هست و خانه را در تصرف دارد گرفته ام. تا سه روز مهلت تخلیه دارد. اما به من زنگ زده که من خودم از خانه میروم اما اسباب را در خانه می گذارم. می گوید اسباب خانه متعلق به مادرم هست که سال 88فوت کرده . در صورتیکه اسباب خانه بسیار کم و متعلق به خودش هست. اگر ظرف سه روز خانه را خالی نکرد چه باید بکنم. لطفاً من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
اجرای احکام ملک را تخلیه می کند و اگر لازم باشد لوازم را به امین میسپارد ولی از آنجا که خلع ید مشاعی است هیچکدام از مالکین مشاعی نمیتوانند ملک را تحویل بگیرند تا تکلیف اختلاف مشخص گردد یا بفروش برسد .