مشاوره حقوقی رایگان - وارد نمودن خسارت به ملک توسط مستاجر

با سلام
3سال پیش ملکم را اجاره دادم و مستاجر به دلخواه و رضایت و سلیقه خودش کفپوش ملک من را که موزاییک بود سرامیک کرد و دیوارهای منزل را که رنگ سفید بود تغییر رنگ داد. در قرارداد ذکر شده که زمان تحویل ملک به حالت اول برگردانده شود ولی الان که قرارداد تمام شده مستاجر ادعای دریافت هزینه میکند و میگوید که اگر هزینه های من را پرداخت نکنی تمام سرامیک کف را خراب میکنم و دیوارها را آسیب میزنم. لطفا راهنمایی کنید آیا مستاجر حق انجام این کار را دارد؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
اگر این تغییرات بدون اذن شما بوده مستاجر نمیتواند آنها را مطالبه کند و حتی اگر آنها را ازبین ببرد و به ملک شما خسارت وارد کند میتوانید از او مطالبه خسارت نمایید .