مشاوره حقوقی رایگان - انتقال چهار دانگ ملک به فرزند

باسلام و احترام
مادر و پدرم سالها از هم جدا زندگی میکنند یعنی پدرم، مادرم رو بدون طلاق سی سال ترک کردند و دوباره همسری اختیار نمودند واز آن همسر دو فرزند پسر دارند وماهم چهار فرزنداز همسر اول سه دختر ویک پسر هستیم قبل از متارکه ، پدرم ، ملک تجاری رو خریداری کرده بودند و دودانگ به نام مادرم و چهار دانگ به نام پدرم .
بردار تنی من چند سال قبل تو شهر ما اپارتمانی رو خریداری نمودن ودوسال اخیرا به بهانه مشکلات زندگی در اهواز اثاث کشی نمودن و به بهانه ی اینکه خونه ام رومستاجر خراب کرده و باید بازسازی کنم وارد خونه ی پدرم شدند بعد آپارتمان خودشون رو که به نام همسرشان بود رو فروختن وبدون اجازه پدر ومادرم شروع به بازسازی منزل پدرم نمودن .
ومادرم که در طبقه بالا سکونت داشتن رو به سوییت پایین منتقل نمودند و طبقه ی بالا رو هم دارند بازسازی میکنن و به پدرم یه مبلغی رو پرداخت نمودند و اعلام کردند که این خونه رو باید به اسمم کنید مادرم خیلی ناراحت هستند چون الان که با برادرم محبورشدن زندگی کنند درست و حسابی رسیدگی
نمی شوند هم از نظر بهداشت ودرمان وهم از نظر تغذیه
والدینم جرات اعتراض به برادرم رو هم ندارند چون از بچگی قلدر بود ما نگران مادرمان هستیم چون سرپرستی خوبی هم ندارند لطفا راهنماییم کنید
ما چطور می توانیم حق مادر پیرمان رو بگیریم باتشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
از متن و نوشته چنین بر می آید که پدرتون در قید حیات است ، پس با این حساب قضیه مشخص است که حق و حقوق قانونی مادرتون در قانون مشخص است و از او میتواند از طریق قانون آنها را مطالبه نماید مثل نفقه یا مهریه و ..... یا اینکه با توجه به اینکه دو دانگ از ملک بنام وی هست میتواند سهم خود را بفروشد یا از طریق دادگاه تقاضای فروش کند و با پولش در جای مستقلی برای خود مسکنی تهیه نماید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.