مشاوره حقوقی رایگان - خودروی لیزینگی

سلام
من یه خودرو که مال لیزینگ رایان سایپا بود رو بواسطه ی یک نفر که وکیل مستاجر اصلی لیزینگ بود خریداری کردم
الان 9 تا توقیف از مستاجر اول لیزینگ روی ماشینه در حالی که من سال 89 ماشین رو از کسی که وکالت ازش داشت خریدم
تک تک توقیف ها رو رفتم و همه متعلق به مستاجر اول هست چون پلاک به نام اون بوده. این ماشین حدود 70 تومن هم جریمه بدهکارم
لیزینگ هم تا زمانی تسویه نشه تعویض پلاک نمیکنه
وکیلی میخوام که توقیف هارو برداره و جرایم رو هیچی کنه چون اصل اقساط رو دادم
ماشین کمپرسی بوده که متعلق به لیزینگ بوده اجاره به شرط تملیک به یک نفر داده و ما 10 سال پیش از وکیل اون خریدیم. راهنمایی کنید برای رفع توقیف و سند زدن و...
لیزینگ میگه برم پیش وکیل