مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه و خسارت

با سلام پدرمن درحین کاردرکارخانه ای به علت سختی کاردوچارعمل صفرا ،عمل کشاله ران و عمل همورویدشده است ودیگر قادربه کارکردن نیست الان بعد از10 سال می خواهدشکایت کند ایشان بیمه تامین اجتماعی بوده لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، با توجه به مقررات تامین اجتماعی پدر شما از کار افتاده محسوب می شود ، در این فرض ایشان به عنوان بیمه شده می­تواند بادر دست داشتن گواهی پزشک متخصص معالج که به صراحت حاکی از درج نوع بیماری یا عارضه، خلاصه درمانهای انجام شده ، نتیجه اقدامات تشخیصی و درمانی ، خاتمه درمان (درمان مؤثر در بهبودی ) و غیر قابل علاج بودن بیماری یا عارضه باشد به شعبه تأمین اجتماعی محل بیمه پردازی مراجعه وبا ارائه مدارک لازم و مستندات درمانی مربوطه درخواست شرکت در کمیسیون پزشکی از کار افتادگی را ارائه نماید.
از طرف دیگر ایشان می تواند به دادسرای عمومی و انقلاب محل کارگاه مراجعه کرده و بابت دیه وارده به بدن شکایت کیفری به عمل آورند، شاید برخی آسیب ها قابلیت دریافت دیه را به تشخیص مرجع قضایی داشته باشند.

پرسشگر :

با سلام ممنون که وقت گذاشتید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، قطعاً طرح شکایت شما در دادسرای محل وقوع جرم پس از گذشت 10 سال از وقوع حادثه منجر به اثبات ادعا نخواهد شد .