مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تمکین

سلام همسرم سال قبل درخواست تمکین داده بود ولی به علت اینکه خونه و زندگی اماده نکرده بود، کارشناس رفت و رد شد من الزام به تمکین نشدم و 1 سال از روش گذشته ولی 1 ریال نفقه نداده جلبشم دارم
حالا دوباره رفته درخواست تمکین داده چی بگم که رد بشه محکومیت ضرب و جرح دارم میتونم بگم امنیت جانی ندارم و ایا میتونم بگم خونه مستقل بگیره چون طبقه پایینه پدرشو قراره معرفی کنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
عدم پرداخت نفقه از جانب ایشان باعث رد دادخواست الزام به تمکین ایشان میشود
عدم امنیت جانی شما اگر با دلیل باشد هم اضافه بردلیل است
و احتمالا احتیاجی به دلائل دیگر نداشته باشید
موفق باشید