مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی رفع اتهام اعاده حیثیت

باسلام من چند وقت پیش در باشگاه ورزشی ثبت نام کردم و در ابتدای ثبت نام مبلغی برای هزینه بیمه ورزشی پرداخت کردن 6 ماه که باشگاه میرفتم هر موقع میپرسدم بیمه ام چه شد میگفتند که هنوز اماده نیست و در اخر بعد از 2 ماه که از آن باشگاه درامدم باز هم وقتی پیگیر میشدم میگفتند اماده نیست یک روز رفتم پولم را بگیرم ولی قبل از ان بازهم پرسیدم بیمه ام چه شد بعد از 8 ماه به من گفتند به ما مربوط نیست و من هم عصبانی شدم و با مربی جر و بحث کردیم ایشان هم پول را به طرف من پرت کرد و من از باشگاه بیرون امدم بعد از خروج من به پلیس برای صورت جلسه تماس گرفته و ادعا کرده که من فرار کردم در صورتیکه تا زمانی که من انجا بودم پلیس نبود و حالا به جرم اعاده حیثیت و بر هم زدن نظم از من شکایت کرده و در جلسات شورای حل اختلاف حرف هایی را از زبان من میگوید که من اصلا ان حرف ها را نگفتم ولی چون اقوام خودش انجا بودند ادعا میکند شاهد دارد من چگونه میتوانم ثابت کنم این حرف هارا نزدم ؟ در صورت عدم اثبات از طرف من حکم پرونده چیست؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نگران نباشید دعوی محکوم به رد خواهد شد و حکم خاصی در این خصوص برای شما صادر نمی شود اما باگر نگران هستید برای مشاوره حضوری از وکلای محترم شهر خود وقت بگیرید