مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام و خسته نباشید. دوست شما یکه هنر خود را رایگان به اشتراک میذارید باورکنید ما دعاگوی شما ها هستیم خدا دستمزد شما را خواهد داد ... یک دستکاه کامیون ولوو ده چرخ توسط یکی از دوستان تحویل یک راننده دادیم کار کنه و درصدی دستمزدش برداره راننده 7 ماه ماشین را تحویل نداد شب روز از ماشین کار کشیده ماشین را تخریب هروقت گفتم ماشین را بیار گفت بیا اینجا بدم بنده ماشین را در محل سکونت خودم دادم یک نامه بادست خط خودش نوشت دو نفر هم شاهد نامه را امضا کرده ولی نامه قید نشده کجا تحویل گرفتم این راننده شهر دیگه سکونت دارد ماشین اردبیل تحویل شده این آقا آستارا سکونت دارد الا میخوام شکایت کنم میکن باید بری آستارا شکایت کنی. من میدانم اگر برم آستارا شکایت کنم صدر صد صدرصد چی حق بامن باشه یا بانون بنده محکوم میشم صدرصد هر وقت گفتم آقا ماشین را تحویل بده گفت بیا اینجا کاری کنم که ندیدی دروغ هم نمیگه ماشین را تخریب کرده قابل استفاده نیست اگر قرار باشه برم محل سکونت راننده شکایت کنم بايد از حق خود گذشت کنم. آیا قانونی دیگه هست بنده را راهنمائیم کنید تشکر سپاسگزارم از محبت یکه بی منت میکنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت خیانت در امانت در همان اردبیل تقدیم کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
اظهارنامه مطالبه خودرو از طریق دفاتر خدمات قضایی با تعیین ضرب الاجل تعیین و سپس شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنید.
هم زمان و موازی با شکایت کیفری، دادخواست حقوقی استرداد، مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و دستور موقت منع تردد و ... ثبت کنید.
خوانده واهی به ادرس محل سکونت خود نیز درج نمایید تا دادگاه صالح، محل سکونت خودتان باشد.