مشاوره حقوقی رایگان - صوری بودن ملک

با عرض سلام خدمت شما ، شوهرم بنده را در 23 دی 1401 از خانه بیرون کرد و بلافاصله بعدش خونه رو به اسم مادرش میزنه البته خونمون قولنامه ای هست و بصورت دست نویس با تاریخ یه سال قبلش تنظیم کرده به صورت صوری و من الان مهریمو گذاشتم اجرا اومده اعسار داده که من چیزی ندارم منم مدرک تمامی فیش آب برق گاز رو دارم و قاضی استعلام قولنامه رو خواسته که قولنامه به اسم خودش دراومده میخوام بدونم خونه برمیگرده یا نه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست بطلان عقد بیع به علت صوری بودن و فرار از دین مطرح نمایید

و بعد از بطلان قرارداد ، ممکن است که خانه جز مستثنیات دین محسوب گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر اول شما مهریه را در دادگاه مطالبه کرده باشد و حکم محکومیت شوهر به پرداخت مهریه صادر شده باشد و سپس شوهر اموال را انتقال دهد ، مرتکب جرم فرار از دین شده است.
در غیر اینصورت جرم نیست و خانه بر نمیگردد.