مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

با سلام و عرض ادب
2 باب مغازه در یک ملک مشاعی که حدود 30 باب مغازه میباشد طبق قولنامه خریده ام ولی به دلیل نداشتن پایان کار تحت عنوان نیم دانگ مشاع از شش دانگ سند رسمی گرفته ام مشکل فعلی من سرقفلی دار یکی از این دو مغازه می باشد که حاضر به تنظیم اجاره نامه با من نمی باشد علت آن هم این است که مالک اولیه که بقیه ملک به نام او می باشد فوت نموده و تعدادی از وراث نیز در ایران نیستند ، حال میخواستم بدانم چگونه میتوانم طرح دعوی نمایم . متشکرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
چون موضوع کاملا تخصصی میباشد بهتر است به وکیل دادگستری مراجعه نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید به طرفیت وراث دادخواست بدهید ولی چون موضوع حساسیت خاص خود را دارد وبا رعایت نکردن بعضی موارد پرونده شما باطل شود ویا ناقص باشد نیاز است با وکیل دادگستری حتما مشورت کنید تا دچار مشکل نشوید با هزینه های بالای ابطال تمبر