مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوچک

با سلام
میخواهم اسم پسرم رو از محمدصدرا به امیرصدرا تغییر بدهم. آیا ثبت احوال قبول میکند ؟ اگر امکان تغییر هست چه اقداماتی باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .اولا مراجعه به هیات حل اختلاف ثبت احوال در موردی است که نام از اسامی ممنوعه باشد که محمدصدرا اینگونه نیست .ثانیا درخواست خود را باید به طرفیت ثبت احوال در دادگاه محل طرح کنید شاید تنها دلیل این بیاورید که از بدو تولد با نام امیر صدرا صدا می شده و این دوگانگی مشکل زاست و گواه ببرید .البته احتمال پذیرش ضعیف است.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

باید به طرفیت ثبت احوال دادخواست بدهید اما با توجه به اینکه مشکلی دراسم فرزندتان نیست احتمال قبول ان بسیار کم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما.