مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام
آیا مردی که درخواست تمکین داده، باید کسانی که فرستاده دنبال همسرش و حاضر به برگشت نشده در اولین جلسه دادگاه بعنوان شاهد به دادگاه ببره یا نیاز نیست تا زمانی که دادگاه حضور شاهدها رو از زوج بخواد؟ با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما تمام تلاشمان را بکنید اگر شاهد بردید استشهادیه تنظیم نمایید. وبرای راهنمایی بیشتر با وکیل مشورت کنید تا با مشکل مواجه نشوید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر دردادخواست به شهادت شهود استنادکردید باید درجلسه دادگاه ادله شاهدها را همراهتان ببرید وبه دادگاه اعلام کنید که شهود را همراهتان اورده اید