مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد زمان تغییر استعلام وضعیت ثبت نام در ثنا

با سلام

آیا راهی هست که بنده بتوانم متوجه شوم که شاکی خصوصی بنده در چه زمانی در ثنا ثبت نام کرده؟ آیا جواب استعلام ثبت نام با ثبت نام طرف به صورت آنی است یا زمان می برد؟ من 11 روز پیش با شخصی دعوا کردم لکن برای نامبرده تا یک روز قبل در ثنا ثبت نام نشان نمی داد و در طی این مدت بزرگان فامیل وی برای وساطت آمده و من نیز شکایت نکردم. لکن مشاور حقوقی گفت شاید قصد انصراف بنده را داشته اند تا اثرات مجادله از بدن بنده برطرف شده و سپس نامبرده شروع به اقامه دعوی کند. نمیدانم فریب خورده ام یا نامبرده همان 11 روز پیش در ثنا ثبت نام کرده و بعد از 10 روز، در ثنا وضعیت وی را ثبت نام شده نشان می دهد. قبلا هرچه کد ملی نامبرده را می زدم، عدم ثبت نام نشان می داد.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تاریخ ثبت نام ثنا مهم نیست شما باید رویه قضایی را پیگیری کنید تا صلح و سازششی هم اگر باشد در جلسه دادگاه صورت پذیرد