مشاوره حقوقی رایگان - چه دعوایی را باید مطرح کنم ؟

سلام 21 سال پیش ، زمینی در شهریار به صورت قولنامه ای خریدم و از آن زمان تا به حال به کشت و زرع و برداشت پرداخته ام بسیار هزینه بابت آب رسانی و دیوار کشی و غیره نموده ام درخواست سند کردم ولی گفتن چون ملک به ورثه رسیده و مالک فوت شده به تعویق افتاد من هم سواد لازم را نداشتم همه محل و کشاورزان شاهدن که چه زحمتی کشیدم بعد از 21 سال اخیرا کسی آمده و در غیاب من قفل باغ را عوض کرده و مدعی شده که ملک ماله منه و سند من هم ماله زمان شاهنشاه است ولی اصلا به ما نشان نمی دهد، خواهش می کنم تمنا می کنم کمک کنید من باید چه دعوایی را مطرح کنم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

داود  هيبتيان قلعه سليمي

داود هيبتيان قلعه سليمي :

سلام شما باید شکایت کیفری تصرف عدوانی ممانعت ازحق طرح کنید وحتما با یه وکیل مشاوره نمایید