مشاوره حقوقی رایگان - قفل کردن درب حیاط

با سلام
بنده ساکن اپارتمان 3طبقه6 واحدی هستم.همه پارکینگ دارن و درب پارکینگ داخل کوچه هست.و درب ورودی اپارتمان هم جدا هست.ساختمان حیاط خلوت داردکه درب پارکینگ بنده داخل حیاط خلوت بازمیشه و از داخل حیاط باید تردد کرد.حالا همسایه ها ماشین فامیل و مهمانشون رو داخل حیاط میزنن و بنده جهت جابجایی ماشین و تردد به پارکینگ مشکل پیدا میکنم آیا بنده میتونم درب حیاط خلوت رو قفل بزنم که نتونن ماشین وارد حیاط کنن؟البته درب نفر رو حیاط خلوت باز هست و بنده فقط درب بزرگ که ماشین وارد میشه رو قفل میخوام بزنم.و مزاحم تردد نفرات بدون ماشین نیستم.
با این تفاسیر میتونم قفل بزنم؟اگه نمبتونم راهکار چیه مزاحمت ایجاد نکنن

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در قسمت مشاعات اجازه استفاده اختصاصی ندارید مگر اینکه در سند شما قید شده باشد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود
خیر چون از قسمتهای مشاعی ساختمان هست شما نمیتوانید این کار را انجام بدهید .