مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله فروش زمین

عرض ادب و وقت بخیر
جسارتا سوالم از محضرتون اینه اگر کسی زمینی رو قولنامه کند و قرار شود ظرف یه ماه مراحل انتقال سند انجام شود و در مدت تعیین شده این اتفاق نیفتد و طی شکایت فروشنده با توجه به طی مراحل قانونی رای به نفع خریدار داده شود و فروشنده با لابی زمین را بنام خواهرش سند بزند آیا برای فسخ این معامله اگه مدارکی فروشنده ارائه کند که دیوانه بود و جنون آنی داشته و صلاحیت انجام معامله را نداشته دادگاه بنفع فروشنده رای خواهد داد یا اصلا چنین امری ممکن است!؟
با تشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تحت شرائطی ممکن است نتیجه بگیرید، بهتر است حضوراً با وکیل مشورت کنید.