مشاوره حقوقی رایگان - آيا با داشتن همسر ميتونم بعداز فوت مادرم مستمری او را دريافت كنم؟

سلام وقتتون بخير. سوالي خدمتتون داشتم من متاهل هستم و يك دختر٢٥ساله دارم همسرم به دليل بيماري اعصاب و روان بيكار هست و هيچ منبع درامدي ندارد . پدرم١٢ساله فوت كرده و مادرم ازمستمري تامين اجتماعي او استفاده ميكنه.
مادرم ميخواد پگيربشه كه بعدازفوتش مستمري پدرم به من برسه. آيا باتوجه به اينكه من متاهلم امكان اين كار وجود داره؟
همسرم سابقه بستري نداره اما تحت درمان روانپزشك هست و دارو ميخوره

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر به دلیل تاهل مستمری به شما تعلق نمیگیرد.