مشاوره حقوقی رایگان - مشاجره همسایگی

باسلام من مالک ساختمان هستم باواحد بقلی چندسال مشکل دارم دخترش خونه اش جایه دیگه است هرروزخونه مادرشه وجداازاین پسرش چندبارخواست باپسرم کاربدی انجام بده بهشون گفتم میگن بچه ات نزاربیادحیاط خلاصه چندبارشیرااب کولرموبستن پمپ سوخته بوداخرین بارهم بادخترش زدوخوردکردیم الان ایشون رفته ازمن شکایت کرده حتی موقع دعوادختروپدرش منوزدن من توداداگاه بایدچیکارکنم ازشراین دخرشون خلاص شم دخترش جایه دیگه خونه داره الان چندسال هرروزاینجاست وپول اب وگاز هم به تعداشون نمیدن ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دفاعیات خود را ارائه نمایید و شهود خود را به مرجع قضایی معرفی نمایید

شما هم میتوانید شکوائیه ضرب و جرح و توهین را مطرح نمایید و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

آمدن هر روز دختر به منزل والدین اش جرم نیست. اما بابت ضرب و جرح و توهین و فحاشی با داشتن شهادت شهود و گزارش پلیس و گواهی پزشکی قانونی و ... می توانید شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر مورد بر حسب مستندات امکان شکایت هست