مشاوره حقوقی رایگان - سوال قضایی

سلام خسته نباشید سوالی داشتم .
من و همسایه دیوار به دیوار منزل مسکونی از همدیگه شکایت کردیم ..شکایت من ممانعت از حق بود.و شکایت همسایه از من مزاحمت ملکی بود....در سایت دادسرا برای من دادنامه ای بعد چند جلسه دادگاهی شدن توسط دادیار.((برای شکایت من از طرف مقابل حکم جلب به دادرسی صادر گردید نوشته شده))
))وبرای شکایت همسایه از من حکم منع تعقیب صادر گردید شد؟)* معنی این دو حکم یعنی چی؟؟طرف مقابل وکیل گرفت بعد این ابلاغ...ایا من هم نیازی به وکیل دارم؟؟،

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، منظور از قرار جلب دادرسی این است که دادسرا شکایت شما را نسبت به همسایع تان وارد دانسته و برای مرحله بعدی یعنی دادگاه پرونده شما ارسال می شود و این تصمیم دادسرا قابل اعتراض نیست و منظور از قرار منع تعقیب این است که دادسرا شکایت همسایه شما را وارد ندانسته و آن را قابل پیگرد ندانسته است ولی این تصمیم قابلیت اعتراض دارد.و همسایه شما بخاطر نتیجه دو دعوی که به ضررشان بوده است به وکیل مراجعه کرده اند.
در خصوص گرفتن وکیل، مطمئناً برای دفاع شایسته در دادگاه بهتر است به وکیل مراجعه کنید ولی در نهایت حق انتخاب با خود شماست.

پرسشگر :

ممنون از راهنماییی روشن و واضح شما...سوالی پیش اومد برام این
رای دادیاری بر حسب این بوده استعلام از بنیاد مسکن و بخشداری. سازمان اب و نقشه طرح هادی به نفع من بوده و معبر 6متری رو تایید کردن...اگه من وکیل بگیرم بعد اتمام دادگاه میتوانم هزینه وکیل و خرج و ضرر را از طرف مقابل بگیرم....با تشکر از شما

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، در فرض محکومیت طرف مقابل و مطالبه حق الوکاله وکیل از دادگاه بر اساس تعرفه پرداخت می شود.

پرسشگر :

ممنون از راهنمایی شما.یک دنیا تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این نتیجه به نفع شما بوده.قطعاً استخدام وکیل عاری از ضرر نیست.یاالله

اميد علي  حميدي پارسا

جناب آقای اميد علي حميدي پارسا :

سلام اصولاً در هر پرونده ای که وکیل داشته باشید شانس موفقیت شما بیشتر خواهد بود.بالاخص در پرونده های کیفری