مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و توقیف اموال

سلام . بنده فوق لیسانس هستم
در دوران نامزدی همسرم من 33 مهریه خودش را از مجموع 500 مهریه اجرا گذاشته است.
اولا با توجه به اینکه زندگی مشترک را اغاز نکردیم چند مهریه را میتواند بگیرد؟
دوم اینکه من یک منزل دارم 50 متری در منطقه جنوب شهر که در رهن بانک هست و الان مستاجر در آن سکونت دارد و یک ماشین پارس مدل 94 که اینها را توقیف کرده است. ایا ماشین و خانه جز مستثنیات دین نیست؟
ضمن اینکه حساب بنده با 40 میبلیون موجودی که جهت برگزاری عروسی وام گرفته بودم از روز شکایت مسدود است.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

همسرتان اگر دوشیزه است نصف مهریه وگرنه کل مهریه به ایشان تعلق می گیرد شما نیاز به یک مشاوره کلی در خصوص همه پرونده ها دارید اگر نمی توانید وکیل بگیرید تا در دادگاه موفق شوید .

پرسشگر :

سلام
بنده یک منزل 50 متری در جنوب شهر تهران دارم که با وام مسکن تهیه نموده ام و الان مستاجر در آن ساکن هست
و قرار بود در یک واحد اجاره ایی در شان همسرم در آریاشهر زندگی کنم یک خودرو پرشیا مدل 95 هم دارم برای استفاده شخصی
الان متوجه شدم زمانی که حساب بنده را مسدود کرده بودند . حکم توقیف منزل و ماشین را هم گرفتند . آن موقع بنده چون بنا را بر صلح و سازش گذاشتم موضوع را پیگیری نکردم تا اینکه متوجه شدم برای ماشین حکم توقیف فیزیکی در پارکینگ منزل نموده است.
در شعبه دیگری درخواست اعسار دادم .
ایا منزل و ماشین جز مستثنیات هست ؟ اگر بله چطور میتوانم رفع توقیف کنم .

ضمنا حساب بنده دیروز توسط ایشان به حکم دادگاه برداشت شد معادل 48 میلیون تومان
ضمنا ایشان درخواست 33 سکه مهریه داشتند از مجموع 500 سکه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نصف مهریه در صورت نزدیکی نکردن و تمام مهریه در صورت مخالف تعلق میگیرد