مشاوره حقوقی رایگان - نحوه وصول سفته

با سلام
بنده وامی رو از بانک دریافت کردم و یک سوم آن را به برادرم قرض دادم و قرار بر این شد تا یک سوم مبلغ قسط وام را پرداخت کند یه تعدادی از اقساط را پرداخت کرد ولی الان چندین ماه است که قسطش را پرداخت نمی کند. بنده یک سفته به مبلغ 10 میلیون تومان از ایشان اثر امضا گرفتم ولی در سفته مبلغ را مشخص نکردم و سفته نیز هیچ پشت نویسی ندارد. می توانم به مبلغی که از ایشان بابت سایر اقساطش طلب دارم سفته را اجرا بگذارم؟ اگر بخواهم این کار را بکنم باید چه کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سفته خود مبلغ دارد و می توانید آن را در بانک واخواست و اقدام منمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله میتوانید به میزانی که طلبکار هستید در سفته بنویسید. البته در صورتیکه از مبلغ درج شده در سفته بیشتر نشود. و سپس تمام جاهای خالی سفته را پر کرده و دادخواست بدهید