مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام و احترام
بنده یکدستگاه خودروی سواری پراید خریداری کردم از فروشنده با وکالت فروش با اختیارات کامل قانونی از جمله تعویض پلاک و... وکالت بدون تاریخ بوده و هیچ محدودیتی ندارد برای تعویض پلاک و بنده یکسال است اقدام نکردم برای تعویض پلاک و قرار است پلاک را عوض کنم چون دستم خالی بود . و راننده آژانسم، لذا بنده درخواست کارت سوخت کردم با وکالتنامه فروش ، کارت سوخت صادر شد بنام مالک قبلی و کارت سوخت را پست تحویل مالک قبلی به درب منزلشان داده چون برگ سبز و پلاک هنوز بنام فروشنده هستش و بنده اصل مدارک خودرو با وکالتنامه فروش را در دست دارم و مالک قبلی صاحب پلاک کارت سوختم را تحویل نمیدهد و میگه اول پلاکم را فک کن تا کارت سوخت رو بهت تحویل بدم ، من تعویض پلاک میکنم اما بخاطر مشکل مالی کمی دیرتر و قصد سواستفاده از پلاک را ندارم اما تکلیف من چیه کارت سوخت بنام صاحب قبلیه و مالک حقیقی خودرو با توجه به وکالتنامه فروش من هستم و کارت سوختم را تحویل نمیدهد مالک قبلی؟
باتشکر از وکلای محترم و زحمتکش.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما بایدی به وظیفه قانونی خود عمل نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد