مشاوره حقوقی رایگان - ملاک تاریخ قولنامه هست یا ارسال اظهارنامه؟

باسلام واحدی را باقولنامه خریداری کردم سال99ملزم به ارائه سند بودند ولی هنوز سند ندادن پارسال با ارسال اظهارنامه ودرخواست حضور دردفترخانه شکایت کردم حال برای تعیین خسارت تاخیر تاریخ قولنامه ملاک هست یا تاریخ ارسال اظهارنامه چون در قولنامه نام دفترخانه ای ذکر نشده بود و توافقی قید شده بود وبهرحال هنوز قادر نیست سند بدهد پس سال99 هم نمی توانسته

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد از تاریخ اظهارنامه