مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام. من 25 ساله که ازدواج کردم، شاغل هستم (لیسانس با 25 سال سابقه کار) حدود 3 ماهه که خونه مو ترک کردم، همسرم حکم عدم تمکین گرفته، 26 آذر دادگاه داریم، میخوام بدونم چه حقوقی به من تعلق میگیره و تو دادگاه چه درخواستی داشته باشم که حقم ضایع نشه. ضمنا یه دختر 15 ساله دارم که با من زندگی میکنه. با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما بابت نفقه خودتان و دخترتان می توانید اقدام کنید وهمچنین مهریه و اجرت المثل و ترک انفاق وبرای آگاهی بیشتر حتما با وکیل مشورت کنید یا وکیل بگیرید تا حق وحقوقتان ضایع نشود .باید صحبت های شما شنیده شود تا توضیحات لازم را بدهم .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درخصوص چه موضوعی جلسه دادگاه دارید؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در خصوص تمکین بایستی تمکین عام و خاص خود را اثبات کنید تا مشمول عدم تمکین نشوید